Always and forever you and I <3

Jaa just det.. det var ju en hel vecka sedan jag skrev något sist.. vem vet sen kanske det tar två veckor se n har jag glömt att bloggen ens existerar.. aja det får jag inte hoppas för jag tycker ju om att skriva av mig här ibland även om det inte är något jätteviktigt som händer så är det ändå lite kul att ha en online dagbok antar jag =)

Inatt jobbade jag på Bar a Bar, det var mitt sista schemalagda pass där .. så vi får väl se om det blir något med de två sista helgerna jag har kvar där. Är bara jourlagd nästa helg och schemat för mars har vi inte fått än så därav vet jag ju inget om fler pass än.. =)
Och inatt så körde jag hem till Johan i Köpingebro för där var även älskligen Jacob och Mange. De har suttit och spelat där hela helgen. Jag fick även prova på att spela lite men jag tycker det är ganska läskigt eftersom .. tja egentligen vet jag väl inte.. kan vara att jag har dåliga reflexer eller att jag bara är rädd för alla möjliga ljud som dyker upp i allt skjutande, och jag var ju verkligen jättedälig, men vi får väl se om jag provar på det igen!! =)

Jag är ganska nervös inför morgondagen eftersom jag börjar mitt allra första heltidsjobb då, och egentligen vet jag inte om jag har vad som krävs men det får jag hoppas, och jag tror ju absolut jag klarar det för jag tycker om när det ständigt händer saker och att man får vara aktiv. Och det hoppas jag verkligen för igår när jag var i Lund så investerade jag i ett par Reebok Easytone skor (som jag haft på mig sedan stunden jag köpte dem). De är ett par fantastiskt sköna promenad skor, som är väldigt bra för benen om man går mycket! Jag träffade Frida i Lund igår, jaa hon bor ju där numera :D Var väldigt skoj att träffa henne med tanke på att det var väldigt länge sedan sist när vi målade om hela hennes lägenhet som för övrigt har blivit sjukt fin, önskar jag hade haft en likadan lägenhet!!

Nuu måste jag gå ut för far kom precis hem.. när jag tvättade min bil innan så såg jag att jag knappt hade någon luft i det högra framdäcket, vilket inte är såå jättebra (jättekonstigt att jag inte kännt något =( aja far han kan ju sånt så tur man har en sådan far!!

Puss o hej

Sunday blues <3

Inatt jobbade jag på Lite Mer och det är lika kul som vanligt att vara där, syn att det antagligen också var den sista gången jag jobbade där, kan kanske få ett pass till innan jag slutar!

Åhh teet som jag har bredvid mig luktar såå ljuvlligt gott, jag köpte Söderdröms te på Espresso House för inte så längesedan. Jag blev helt överlycklig när jag såg att man kunde köpa deras teer, det tog dem allldeles för lång tid att komma på att det också var något man kunde sälja!! Aja men nu är de här!! <3

idag ska jag fortsätta leta lägenheter, så antagligen kommer jag sitta större delen av dagen och snacka med älsklingen i telefonen. Längtar såå till den dagen då vi äntligen får bo tillsammans. Jag har aldrig mått bättre i hela mitt liv förräns den dagen jag blev tillsammans med den underbara killen <3 Vi har varit tillsammans över ett år nu såå jag tycker verkligen det är dags att flytta ihop nu. Vi har ju letat lägenhet sedan i höstas men har ändå inte riktigt änsträngt oss. Men visst tar sånt här tid ibland och ibland kan sånt gå superfort så vi får väl se hur det går för oss?! :D

När jag var i Malmö för en månad sedan kanske så var jag inne på Barista med Angie och då delade de ut påsar med kaffesump, låter konstigt kanske, men det skulle tydligen vara jättebra för blommor, tydligen är det det perfekta pH värdet för att blommor ska växa som bäst. Så jag tog en påse för man kan ju alltid prova. jJag har bytat ut kaffesumpen en gång i veckan som jag lagt ovanpå jorden i min ENDA blomma som jag har på rummet. Och denna växten har aldrig växt så mycket på alla dessa åren som jag haft den, helt fantastiskt!!

Nu måste jag sätta fart om jag ska bli klar med alla mina olika projekt idag. och imorgon väntar en stor dag å jag måste få mycket sömn också!! Break a leg!

Var förändringen du vill se i världen.

Idag ringde min far till en fastighetsförmedling (jag hade kunnat ringa själv dock, men det är bättre om han ringer eftersom han har väldigt mycket kontakter överallt). Och idag så ska jag lämna in vår intresseanmälan som jag och älsklingen slipade ihop igårkväll. Och förhoppningsvis ska vi på visning redan nästa vecka, enligt min far!! Vi får väl se vad som händer!

Och en lite mindre rolig sak är att jag sade upp mig från Cherry Casino, det skar i mitt hjärta att göra det men kan ändå vara skönt att komma från det ett tag eftersom mina resultat inte varit på topp den senaste tiden. Jag hoppas en dag på att komma tillbaka dit, för det var trots allt min-första-kärlek-jobb!! Det är ett fantastiskt jobb för man får träffa så himla mycket folk och man är ju runt festmiljön, OCH det bästa av allt att man sparar väldigt mycket pengar på att inte festa själv. Jag kan ju bara föreställa mig hur mycket pengar jag annars hade slösat på festande.. =)

Nää nu har jag också hunnit äta frukost ... andra gången idag, jag var uppe vid halv sju och åt frukost med älsklingen innan han stack till sitt jobb!

Ha en fin dag i snövädret !! <3

- The way back...

Idag kom jag på att det var fruktansvärt längesedan jag skrev i min blogg... hur kommer det sig?? Ingen aning måste jag ju säga...!

Det har hänt väldigt mycket sedan jag sist skrev men det blir så mycket så det orkar jag inte skriva om... =)

Idag var jag uppe väldigt tidigt och åt frukost med älskingen sedan körde jag och handlade middag till ikväll då mor kommer hem efter sig shoppingresa i Kina. jag bad henne leta efter sådana vita Converse som är helt vita utan den röda linjen vid sulan så vi får väl se vad hon hittat. Om hon inte hittat några så gör det dock inte så mycket bara hon har tagit många bilder under resan då de varit på många olika ställen så jag ser väldigt mycket fram emot bilderna hon tagit!! Hon fick ju låna min kamera så jag förväntar mig nästan det :P

Idag eller imorgon hoppas jag att få ett samtal från försvarsmakten då jag sökt ett jobb där som civil anställd, så vi får väl se jag väntar spänt vid telefonen, eller jaa jag får ju inte glöma att ta med mobilen var jag går, Jag fick höra om jobbet via min gamla chefs man så jag hoppas det ger mig lite fördel.. men som sagt vi får väl se!!!

Nu ska jag gå och städa lite och få iordning på torpet innan mor kommer hem... ska nog se en film också som heter Horrible Bosses med Jennifer Aniston, har hört att den ska vara fantastiskt rolig!

Ha det fint alla i vinterkylan!!! =)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu